Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати вершковий сир: або з зеленню, або звичайний класичний.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 4 скибочки
- Шпроти в олії 1 банка
- Сир вершковий 120 гр.
- Огірок 1 шт.
- Кріп 2 гілочки
Кроки
- Для бутербродів нам знадобиться м’який і свіжий батон, від якого необхідно відрізати 4 скибочки максимально однакового розміру. По товщині скибочки не повинні бути занадто товстими або тонкими.
- Вибираємо вершковий сир. Можна використовувати намазку з зеленню або без неї – залежить від ваших смакових уподобань. Відкриваємо баночку і намазуємо кожну скибочку батона за допомогою ножа.
- Тепер потрібно промити один свіжий огірок і обтерти його насухо чистим рушником. Відрізаємо необхідну кількість овоча для бутербродів і видаляємо шкірку. Нарізаємо огірок тонкими скибочками, які викладаємо поверх вершкового сиру.
- Тепер відкорковуємо банку зі шпротами. Зливаємо олію, в якій знаходилися рибки. Викладаємо шпроти на скибочки огірків.
- Промиваємо пару гілочок кропу проточною водою і струшуємо їх, щоб позбутися від зайвої вологи. Прикрашаємо бутерброди зеленню.
Приємного апетиту!