Яка оселедець без маринованої цибулі. Тим більше, що замаринувати її в домашніх умовах простіше простого. Гості точно оцінять ваші старання і будуть за обидві щоки наминати оселедець з маринованою цибулею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 250 гр.
- Вода 300 мл.
- Оцет столовий 9% 3 ст. л.
- Цукор-пісок 50 гр.
- Сіль 10 гр.
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Очистіть цибулю і наріжте її тонкими півкільцями.
- У глибокій мисці змішайте воду, оцет, сіль і цукор.
- Цибулю перекладіть в миску до маринаду, перемішайте і залиште на півгодини.
- Потім відкиньте цибулю на друшляк і дайте стекти рідині.
- Перекладіть цибулю в миску, додайте рослинну олію, поперчіть за смаком і залиште ще на кілька хвилин.
З такою маринованою цибулею оселедець стане набагато смачніше.
Приємного апетиту!