Компот з агрусу і яблук на зиму виходить в міру солодким, дуже смачним і ароматним. Його можна пити просто так або подавати з улюбленими десертами, випічкою. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Агрус 400 гр.
- Яблуко 5 шт.
- Цукор-пісок ½ кг.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування компоту з агрусу і яблук на зиму.
- Перебираємо агрус і промиваємо його під водою.
- Промиваємо яблука і ріжемо їх на шматочки, акуратно видаляючи кісточки і серцевину.
- Викладаємо інгредієнти в простерилізовану банку.
- Заливаємо киплячою водою з цукром. Настоюємо 5 хвилин під кришкою.
- Зливаємо воду назад в каструлю. Кип’ятимо і вливаємо назад в ягоди. Закочуємо, перевертаємо заготовку догори дном, вкутуємо в плед і залишаємо до повного охолодження.
Компот з агрусу і яблук на зиму готовий. Забирайте на зберігання.