Компот з агрусу і яблук на зиму

Компот з агрусу і яблук на зиму виходить в міру солодким, дуже смачним і ароматним. Його можна пити просто так або подавати з улюбленими десертами, випічкою. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
50 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування компоту з агрусу і яблук на зиму.
  • Перебираємо агрус і промиваємо його під водою.
  • Промиваємо яблука і ріжемо їх на шматочки, акуратно видаляючи кісточки і серцевину.
  • Викладаємо інгредієнти в простерилізовану банку.
  • Заливаємо киплячою водою з цукром. Настоюємо 5 хвилин під кришкою.
  • Зливаємо воду назад в каструлю. Кип’ятимо і вливаємо назад в ягоди. Закочуємо, перевертаємо заготовку догори дном, вкутуємо в плед і залишаємо до повного охолодження.

Компот з агрусу і яблук на зиму готовий. Забирайте на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь