Морквяний чай – це незвичайний напій, який сподобається багатьом. Для приготування використовують солодку соковиту моркву, яка додасть напою як яскравий колір, а й насичений смак. Приготуйте оригінальний напій та здивуйте своїх домочадців.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква 1 шт.
- Чай зелений 6-8 гр.
- Вода 450 мл.
- Тростинний цукор за смаком
Кроки
- Готуємо інгредієнти.
- Моркву звільняємо від шкірки та промиваємо. Тонко нарізаємо коренеплід або тремо спеціальною терткою.
- Морквяну стружку розсипаємо по деку і відправляємо сушитися на 2-3 години за 70-80 градусів. За бажання можна використовувати сушарку.
- У заварник кладемо листовий чай, сушену морквину та цукровий пісок.
- Заливаємо окропом і настоюємо напій 7 хвилин.
- Ароматний напій розливаємо по чашках.
Смачного!