Морквяний чай

Морквяний чай – це незвичайний напій, який сподобається багатьом. Для приготування використовують солодку соковиту моркву, яка додасть напою як яскравий колір, а й насичений смак. Приготуйте оригінальний напій та здивуйте своїх домочадців.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Готуємо інгредієнти.
  • Моркву звільняємо від шкірки та промиваємо. Тонко нарізаємо коренеплід або тремо спеціальною терткою.
  • Морквяну стружку розсипаємо по деку і відправляємо сушитися на 2-3 години за 70-80 градусів. За бажання можна використовувати сушарку.
  • У заварник кладемо листовий чай, сушену морквину та цукровий пісок.
  • Заливаємо окропом і настоюємо напій 7 хвилин.
  • Ароматний напій розливаємо по чашках.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь