Бутерброди з вершковим сиром та огірком виглядають яскраво та максимально апетитно. Таку закуску зможе приготувати навіть дитина. Свіжі овочі надають частування соковитість. Для приготування бутербродів можна використовувати як чорний хліб, а й білий.
Інгредієнти
Порції: –+
- Житній хліб 120 гр.
- Вершковий сир 55 гр.
- Салат Латук 20 гр.
- Помідор 1 шт.
- Огірок (довгий) 1 шт.
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Готуємо продукти. Миємо і просушуємо зелень та овочі.
- Огірки та помідори нарізаємо тонкими скибочками.
- Салатне листя розбираємо, вилучивши «качан». Подрібнюємо кріп та петрушку.
- Розрізавши хліб на скибочки, підсмажуємо в тостері або сухій сковорідці. Даємо охолонути.
- Хліб змащуємо вершковим сиром.
- Трохи солимо і перчимо. Посипаємо рубаною зеленню.
- Кладемо салатне листя, скибочка огірка і кружальце помідора. Солимо і перчимо. Відразу приступаємо до поїдання. Смачного!