Бутерброди з вершковим сиром і сиров’яленим баликом порадують вас ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Таке частування підходить як для сімейних сніданків, перекусів, так і для святкових посиденьок. Приготувати такі бутерброди дуже легко. Використовуйте для цього наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Вершковий сир 50 гр.
- Багет 8 скибочок
- Балик сиров’ялений 80 гр.
- Огірок маринований 50 гр.
- Оливки без кісточок 8 шт.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти зі списку.
- Багет обробляємо на порційні скибочки.
- Кладемо ці скибочки на розігріту суху сковороду і обсмажуємо до легкого рум’янцю.
- Підсушений хліб викладаємо на пласку тарілку.
- Маринований огірок обробляємо на тонкі платівки.
- Оливки розрізаємо вздовж одного боку. Розрізати їх на дві частини не потрібно.
- Беремо одну тонку скибочку балика. Складаємо його в гармошку і посередині скріплюємо оливкою, щоб вийшов привабливий бантик.
- Охолоджені шматочки хліба добре обмазуємо вершковим сиром.
- На кожен шматочок викладаємо по платівці маринованого огірка.
- Також розкладаємо бантики з балика та оливок.
Бутерброди з сиром готові. Подавайте до столу та пригощайтеся!