Бутерброди з грушею та сиром – це оригінальна кулінарна ідея для ваших сніданків, перекусів і навіть свят. Така закуска виходить цікавою до смаку. Вас приємно здивує грушева насолода та соковитість у поєднанні з блакитним сиром та іншими несолодкими продуктами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Груша 2 шт.
- Хліб тостовий 4 скибочки
- Сир Брі або Сир Рокфор або Сир Горгонзолу або Сир Дор Блю 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Мед квітковий 2 ст. л.
- Кедрові горіхи за смаком
Кроки
- Промиваємо грушу та нарізаємо її тонкими скибочками. Оптимальна товщина – 5 мм. Червону цибулю ріжемо тонким пір’ям.
- Прогріваємо сковорідку з однією столовою ложкою оливкової олії і обсмажуємо на ньому цибулю доти, поки вона не почне карамелізуватися.
- Сюди ж відправляємо шматочки груші і готуємо до їхнього розм’якшення, обережно розмішуючи.
- Скибочки хліба обмазуємо оливковою олією, що залишилася, і викладаємо на деко з пергаментом. Відправляємо на 2-3 хвилини в розігріту до 180 ° духовку. Рекомендується ставити деко під розігрітий гриль.
- У цей час кришимо сир із пліснявою.
- Скибочки хліба доповнюємо грушею з цибулею.
- Також зверху викладаємо сир та кедрові горішки. Відправляємо до духовки ще на пару хвилин.
Бутерброди з грушею та сиром готові. Подавайте до столу, поливши медом!