Бутерброди з грушею та сиром

Бутерброди з грушею та сиром – це оригінальна кулінарна ідея для ваших сніданків, перекусів і навіть свят. Така закуска виходить цікавою до смаку. Вас приємно здивує грушева насолода та соковитість у поєднанні з блакитним сиром та іншими несолодкими продуктами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
10 хвДрук
  • Промиваємо грушу та нарізаємо її тонкими скибочками. Оптимальна товщина – 5 мм. Червону цибулю ріжемо тонким пір’ям.
  • Прогріваємо сковорідку з однією столовою ложкою оливкової олії і обсмажуємо на ньому цибулю доти, поки вона не почне карамелізуватися.
  • Сюди ж відправляємо шматочки груші і готуємо до їхнього розм’якшення, обережно розмішуючи.
  • Скибочки хліба обмазуємо оливковою олією, що залишилася, і викладаємо на деко з пергаментом. Відправляємо на 2-3 хвилини в розігріту до 180 ° духовку. Рекомендується ставити деко під розігрітий гриль.
  • У цей час кришимо сир із пліснявою.
  • Скибочки хліба доповнюємо грушею з цибулею.
  • Також зверху викладаємо сир та кедрові горішки. Відправляємо до духовки ще на пару хвилин.

Бутерброди з грушею та сиром готові. Подавайте до столу, поливши медом!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь