Ще один цікавий рецепт маринування ріпчастої цибулі. Її можна подавати до слабосоленого оселедця, м’яса, додавати в різні закуски і салати. Або просто загорнути мариновану цибулю в лаваш, це теж буде дуже смачною закускою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Кріп 10 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Цукор-пісок ¼ ч. л.
- Оцет 6 % 1.5 ст. л.
Кроки
- Цибулини очистіть від лушпиння, наріжте їх півкільцями і складіть в миску.
- Кріп помийте, дрібно наріжте і додайте його до цибулі.
- У миску всипте цукор і сіль, влийте оцет.
- Перемішайте вміст миски і залиште в холодильнику для маринування на 20-30 хвилин.
- Через півгодини мариновану цибулю з кропом можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!