Ароматна маринована цибуля з оцтом і кропом

маринована цибуля з оцтом і кропом

Ще один цікавий рецепт маринування ріпчастої цибулі. Її можна подавати до слабосоленого оселедця, м’яса, додавати в різні закуски і салати. Або просто загорнути мариновану цибулю в лаваш, це теж буде дуже смачною закускою.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Цибулини очистіть від лушпиння, наріжте їх півкільцями і складіть в миску.
  • Кріп помийте, дрібно наріжте і додайте його до цибулі.
  • У миску всипте цукор і сіль, влийте оцет.
  • Перемішайте вміст миски і залиште в холодильнику для маринування на 20-30 хвилин.
  • Через півгодини мариновану цибулю з кропом можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь