25 хв3
Березовий сік має слабовиражений смак. Поки він свіжий, то добрий і в самостійному вигляді, а при консервації хочеться його доповнити. Апельсини – ідеальний варіант.
20 хв2
Насолоджуватися березовим соком можна не лише навесні, а й у будь-яку пору року, якщо законсервувати його. Робиться такий напій за дві секунди. Для ароматизації та легкої кислинки додаємо лимон –.
30 хв18
Березовий сік з шипшиною – це не тільки смачно, але корисно та красиво. Напій збагачується вітамінами і набуває красивого червоного кольору. Приготування такої консервації розтягнеться
20 хв1
Чимось такий сік нагадуватиме лимонад: у ньому є і цитрусова кислинка, і ароматна апельсинова нотка. Закатати березовий сік у такий спосіб можна досить швидко. Загалом і потрібно, що довести його.
25 хв5
М’ята будь-якому напою додає характерної свіжості та приємного аромату. З березовим соком ця трава поєднується особливо добре. Також пропонуємо додати пару кружальців апельсина
15 хв3
Березовий сік добре вгамовує спрагу і дуже приємний на смак. Якщо хочете заготовити його на зиму, можна зробити це без додавання додаткових інгредієнтів та обійтися лише лимонною кислотою для.
20 хв6
Цікавий спосіб заготівлі березового соку на зиму – з каркаде. Ці яскраві пелюстки пофарбують напій у привабливий колір і додадуть делікатну специфічну кислинку. Що примітно, самі квіти каркаде так і.
20 хв3
Родзинки та березовий сік – відмінна комбінація, яка використовується не тільки при приготуванні квасу, але й заготовок на зиму. Родзинки намагаємося вибирати якісні, чисті, які гарно
20 хв6
Щоб закатати березовий сік на зиму, багато клопоту не потрібно. Проціджуємо сік, нагріваємо його до гарячого стану та розливаємо по стерилізованих банках. Для ароматизації додаємо апельсин
15 хв3
Закочувати березовий сік зручно в 3-х літрових банках: поміщається відразу великий об’єм соку і зручно відміряти пропорції. На три літри соку – склянка цукру та половина чайної ложки лимонної.
15 хв3
Березовий сік з льодяниками – це щось новеньке. Напій набуває легкого смаку льодяників барбарис. Втім, ступінь виразності цього смаку залежить від кількості доданих цукерок.