Це один з найпростіших і, в той же час, смачних варіантів приготувати брускетти вдома. Легкі, свіжі, ароматні – такі міні-бутербродики припадуть до смаку кожному. Дивовижне поєднання хрусткого обсмаженого багета і соковитої м’якої начинки.
Багет краще нарізати злегка по діагоналі – так площа буде більше. Якщо хочете зменшити кількість олії, то батон можна обсмажити в тостері, духовці або навіть на сухій сковороді.
Інгредієнти
- Багет
- Помідор
- Базилік свіжий
- Олія оливкова
- Сіль
Кроки
- Наріжте багет. Помийте і витріть помідори. Наріжте дрібненькими кубиками.
- Подрібніть базилік і відправте його до томатів.
- Посоліть і полийте оливковою олією. Перемішайте все гарненько.
- Рослинною олією збризніть сковорідку і поставте її на вогонь.
- Обсмажте багет з обох сторін.
- Викладіть начинку на підсмажений хліб. Брускетта готова, можна подавати нп стіл.