Брускетта з помідорами і базиліком

Брускетта з помідорами і базиліком

Це один з найпростіших і, в той же час, смачних варіантів приготувати брускетти вдома. Легкі, свіжі, ароматні – такі міні-бутербродики припадуть до смаку кожному. Дивовижне поєднання хрусткого обсмаженого багета і соковитої м’якої начинки.

Багет краще нарізати злегка по діагоналі – так площа буде більше. Якщо хочете зменшити кількість олії, то батон можна обсмажити в тостері, духовці або навіть на сухій сковороді.

Інгредієнти
Кроки
25 хвДрук
  • Наріжте багет. Помийте і витріть помідори. Наріжте дрібненькими кубиками.
  • Подрібніть базилік і відправте його до томатів.
  • Посоліть і полийте оливковою олією. Перемішайте все гарненько.
  • Рослинною олією збризніть сковорідку і поставте її на вогонь.
  • Обсмажте багет з обох сторін.
  • Викладіть начинку на підсмажений хліб. Брускетта готова, можна подавати нп стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь