Бульйон з баранини – неймовірно наваристий та апетитний кулінарний продукт для вашого домашнього столу. Приготувати його своїми руками дуже легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Баранина ½ кг.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник за смаком
- Вода 2 л.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Цибуля зелена для подачі
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Шматки баранини добре промиваємо під водою та відправляємо в каструлю разом із водою. Доводимо до кипіння і варимо одну годину, періодично прибираючи пінку.
- Очищаємо цибулю і моркву. Промиваємо продукти і розрізаємо на великі частини.
- Відправляємо овочі в каструлю. Варимо все разом ще півтори години на невеликому вогні.
- Далі доповнюємо бульйон сіллю, спеціями та подрібненим часником. Готуємо ще 30-40 хвилин.
- Готовий бульйон проціджуємо через дрібне сито чи марлю.
Наваристий бульйон з баранини готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу зі шматком м’яса та зеленню.