Бульйон з баранини

Бульйон з баранини – неймовірно наваристий та апетитний кулінарний продукт для вашого домашнього столу. Приготувати його своїми руками дуже легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Шматки баранини добре промиваємо під водою та відправляємо в каструлю разом із водою. Доводимо до кипіння і варимо одну годину, періодично прибираючи пінку.
  • Очищаємо цибулю і моркву. Промиваємо продукти і розрізаємо на великі частини.
  • Відправляємо овочі в каструлю. Варимо все разом ще півтори години на невеликому вогні.
  • Далі доповнюємо бульйон сіллю, спеціями та подрібненим часником. Готуємо ще 30-40 хвилин.
  • Готовий бульйон проціджуємо через дрібне сито чи марлю.

Наваристий бульйон з баранини готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу зі шматком м’яса та зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь