Інгредієнти: Баранина
Калорійність на 100 грам (кбжу):
15.6 г.
Білки16.3 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи209
ккалСамса – блюдо тюркської кухні, яке традиційно начиняють бараниною. За бажанням її можна замінити будь-яким іншим видом м’яса. Тюрки готують самсу в тандирі, ми ж використовуємо для цієї.
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови, коли кебаб смажать на шпажках