Калорійність на 100 грам (кбжу):
15.6 г.
Білки
16.3 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
209
ккал
лагман з бараниною в казані на багатті
2 год 25 хв70100
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви
лагман з баранини з кабачком і баклажаном
1 год 45 хв4076
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів.
Мастава
1 год 10 хв60184
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів.
60 хв0455
Люля-кебаб вважається традиційним арабським стравою, яку готують переважно на вугіллі. Але зараз розглянемо кілька рецептів, адаптовані під домашні умови