Бутерброд з авокадо і червоною рибою

Коли яєчня, каша і сир з ковбасою набридли – готуємо нереально смачні і корисні бутерброди з чорним хлібом, стиглим авокадо і слайсами червоної рибки. Поєднання таких компонентів – безпрограшний варіант, який напевно сподобається кожному, хто тільки спробує.

Інгредієнти
Порції: +4
  • Авокадо 1 шт.
  • Форель 150 гр.
  • Чорний житній хліб 100 гр.
  • Сік лимонний 1 ст. л.
  • Прованські трави  за смаком
  • Соус Табаско  за смаком
Кроки
10 хвДрук
  • Готуємо всі продукти, які перераховані в списку.
  • Червону рибу нарізаємо тонкими слайсами.
  • Хліб ріжемо шматочками середньої товщини.
  • Авокадо розрізаємо на 2 частини, виймаємо кісточку і очищаємо від шкірки. М’якоть розминаємо виделкою до консистенції пюре і приправляємо соком лимона, прованськими травами і декількома краплями соусу.
  • На кожну скибочку хліба намазуємо зелену пасту, а зверху викладаємо слайси риби.

Готові бутерброди перекладаємо на плоске блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь