Бутерброди з баклажанами та помідорами

Бутерброди з баклажанами і помідорами можна приготувати за дві секунди і швидко вгамувати голод. А виходять вони такі смачні, що, з’ївши один, рука сама тягнеться за другим. У сезон дозрівання овочів такий рецепт буде дуже доречним.

Інгредієнти
Порції: +3
На порцію
Калорії: 221 ккал
Білки: 3.2 г
Жири: 15.8 г
Вуглеводи: 16.5 г
Кроки
20 хвДрук
  • Половинку баклажану наріжте кружальцями не більше 5 мм завтовшки. Складіть нарізку в миску, посоліть і залиште кілька хвилин.
  • Потім обмийте баклажан холодною водою та просушіть на паперових рушниках. Якщо скибочки хліба невеликі, можна розрізати кружки баклажанів навпіл.
  • Далі обсмажте баклажани на олії з двох сторін до рум’яного кольору. Щоб позбавитися зайвої олії, покладіть баклажани на серветки або паперові рушники.
  • Хлібні скибочки промажте майонезом.
  • На кожен шматок хліба покладіть смажений баклажан.
  • На великій тарілці розкладіть листя салату, покладіть бутерброди.
  • Помідор наріжте півкухлями і розкладіть їх на бутерброди. Таку смачну та просту страву можна відразу подавати на стіл. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь