Бутерброди з в’яленими помідорами та вершковим сиром

Бутерброди з в’яленими помідорами і вершковим сиром – це класика італійської кухні, яку можна подати як аперитив перед основною стравою або ситно перекусити. Такі брускетти обов’язково сподобаються всім любителям ароматних трав, хрумкого хліба та вершкового післясмаку.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
10 хвДрук
  • Готуємо продукти згідно зі списком вище.
  • Ріжемо багет на досить товсті шматочки і відправляємо в духовку на 5-7 хвилин при температурній відмітці в 200 градусів.
  • Вершковий сир змішуємо з подрібненим часником, соком лимона, також сіллю і меленим перцем.
  • Сирну масу наносимо на охололий багет.
  • Викладаємо пікантні томати.
  • За бажанням прикрашаємо свіжим чебрецем і приступаємо до дегустації. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 84 оцінки, середнє 4.65 з 5 )
Залишити відповідь