15 хв3
Завдяки тому, що жовті сливи найчастіше мають солодкий медовий смак, їх можна консервувати, не додаючи цукор. Для цього необхідно кілька хвилин бланшувати в окропі, потім закатати.
60 хв4
Зелений борщ зі щавлем у мультиварці має багато варіантів приготування як на м’ясі, так і легші, тільки на овочах. У цьому борщі буряк замінюється щавлем, і страву відрізняє...
як приготувати кукурудзу в пароварці
30 хв6
Приготувати кукурудзу можна і в пароварці. Корисних речовина збережеться більше, так як вони не підуть в відвар. В ідеалі готувати на пару потрібно молоду кукурудзу – вона вариться...
50 хв3
Гарбуз – овоч, багатий вітамінами і кислотами, а готувати його можна по-різному: смажити, варити і запікати. Однак саме при запіканні зберігається максимальна кількість «корисностей», до того ж, цей.
Морквяне пюре з імбиром
45 хв6
З смаженою або запеченою рибою я найбільше люблю подавати картоплю, так як це безпрограшний варіант. І все-таки час від часу хочеться урізноманітнити меню чимось незвичайним.