ПХ рецепт гарбуза, запеченого в духовці без цукру

Гарбуз – овоч, багатий вітамінами і кислотами, а готувати його можна по-різному: смажити, варити і запікати. Однак саме при запіканні зберігається максимальна кількість «корисностей», до того ж, цей рецепт з раціону тих, хто дотримується правильного харчування, бо в готовій страві всього 57 калорій на 100 грам.

Інгредієнти
Порції: +3
На порцію
Калорії: 57 ккал
Кроки
50 хвДрук
  • Готуємо продукти: гарбуз гарненько промиваємо під струменем води, обсушуємо і очищаємо від шкірки і насіннєвої частини. Розігріваємо духову шафу до 200 градусів.
  • Нарізаємо великими шматочками очищену моркву, гарбуз і стебло селери.
  • У ступці або кавомолці змішуємо всі спеції і трохи лимонної цедри.
  • Перетираємо приправи Ступкою до однорідності.
  • У суміш додаємо оливкову олію – перемішуємо і отриманою заправкою обмазуємо овочеві шматочки.
  • Випікаємо овочі близько 20-25 хвилин до м’якості.

До столу подаємо в гарячому вигляді (можна навіть на ніч). Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь