Гарбуз з м’ясом і картоплею в духовці

Гарбуз з м'ясом і картоплею в духовці

Готове і смачне рішення для вашого обіду або вечері – гарбуз з картоплею і м’ясом. Оригінальне частування порадує поживністю і яскравим ароматом. Оцініть цікавий кулінарний процес.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 40 хвДрук
  • Очищаємо гарбуз і картоплю від шкірки, після чого нарізаємо інгредієнти кубиками.
  • Дрібно нарізаємо цибулю.
  • Також чинимо і з часником.
  • Подрібнюємо попередньо промиту зелень.
  • На деко кладемо рукав для випікання.
  • Спочатку його наповнюємо картоплею і гарбузом.
  • Додаємо сюди одну столову ложку соєвого соусу.
  • Також кладемо половину ложки гірчиці.
  • Доповнюємо заготовку цибулею, часником і зеленню.
  • Рівномірно розподіляємо продукти по рукаву.
  • Відправляємо сюди ложку суміші для аджики. Все акуратно перемішуємо.
  • Ставимо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку.
  • Випікаємо до напівготовності близько 20-30 хвилин.
  • Через деякий час обережно розкриваємо рукав.
  • М’ясо посипаємо сіллю і спеціями.
  • Доповнюємо шматочки рослинною олією.
  • Перекладаємо підготовлене м’ясо в рукав з овочами.
  • Готуємо страву 1 годину при температурі 180 градусів.

Ситне частування з м’яса, картоплі і гарбуза готове. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Александр

    Вот бы не подумал, что можно с мясом приготовить), круто.

Залишити відповідь