Домашній мармелад з груш

Домашній мармелад з груш

Легкий у приготуванні рецепт грушевого мармеладу, який підкориться навіть початківцям кулінарам. Щоб його зробити, потрібен мінімум продуктів – соковиті груші, цукор і трохи води.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
40 хвДрук
  • Груші промивають, ріжуть невеликими шматочками, видаляючи серцевину і кісточки.
  • Нарізані фрукти заливають водою, яка повинна покривати їх на 3-5 см.груші варять, поки вони не размягчатся.Потім їх виймають і обсушують паперовим рушником.
  • Злегка остиглі скибочки фруктів перетирають через сито або пюрируют блендером, а потім кладуть цукор і перемішують.
  • Грушеву масу нагрівають на слабкому вогні, помішуючи, поки не загусне, протягом 5-10 хвилин.
  • Готовий мармелад розподіляють по формах і дають охолонути, а потім подають до чаю.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь