Домашній паштет з яловичої печінки

паштет з яловичої печінки

Домашній паштет з яловичої печінки – це дуже поживний та цікавий за смаком продукт. Щоб приготувати такий паштет своїми руками, беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Порадуйте себе, своїх близьких і урізноманітнюйте звичне меню.

Інгредієнти
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Яловичу печінку очищаємо від плівок, добре промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. На це піде близько 30 хвилин. Після цього субпродукт викладаємо на тарілку і остуджуємо.
  • Подрібнюємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі до м’якості на невеликому шматочку вершкового масла, періодично помішуючи.
  • Охолоджену печінку прокручуємо через м’ясорубку. Потім також чинимо і з обсмаженими овочами.
  • Солимо масу до смаку і ретельно вимішуємо до однорідності.
  • Печінкову масу рівним шаром викладаємо на харчову плівку. По центру викладаємо смужку вершкового масла.
  • Згортаємо заготівлю в акуратний щільний рулет. Відправляємо в холодильник до повного застигання.

Домашній паштет з яловичої печінки готовий. Подавайте до столу і скоріше пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь