Варіантом швидкого і смачного перекусу є піца з готового листкового тіста. Багатьом господиням не вистачає часу на приготування ласощів, адже в процесі замісу, з тістом потрібно грунтовно повозитися.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 500 гр.
- Кетчуп 3-4 ст. л.
- Сир 300-350 гр.
- Ковбаса 100 гр.
- Оливки 7-10 шт.
- Черрі 4-5 шт.
- Олія оливкова 1 ст. л.
Кроки
- Дістаємо тісто і розпаковуємо його. Ми залишаємо в умовах кімнатної температури на 30-60 хвилин, щоб розморозилося. При більш тривалому розморожуванні тісто буде легше розгортати.
- Тепер готуємо начинку. Промиваємо помідори, обтираємо їх рушником і нарізаємо часточками або кружками. Натираємо сир на крупній тертці, оливки нарізаємо кружальцями, ковбасу – тонкими скибочками. Один пласт тіста кладемо на інший. Розкачуємо обидва пласта в одному напрямку.
- Відрізаємо від рулону паперу для випічки шматок необхідного розміру. Застеляємо ним деко. Поверх паперу маємо тісто. Протикаємо його в декількох місцях виделкою.
- Змащуємо тісто шаром кетчупу. Поверх соусу викладаємо начинку: скибочки ковбаси, оливок і томатів. За бажанням, можна доповнити начинку італійськими травами.
- Густо посипаємо піцу сиром по всій поверхні. Сорт сиру краще вибирати м’який, щоб краще плавився і був більш ніжної структури.
- Розігріваємо духовку до температури 180 градусів. Капаємо на піцу оливковою олією і ставимо в духовку на 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!