Домашня піца з листкового тіста в духовці

Варіантом швидкого і смачного перекусу є піца з готового листкового тіста. Багатьом господиням не вистачає часу на приготування ласощів, адже в процесі замісу, з тістом потрібно грунтовно повозитися.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Дістаємо тісто і розпаковуємо його. Ми залишаємо в умовах кімнатної температури на 30-60 хвилин, щоб розморозилося. При більш тривалому розморожуванні тісто буде легше розгортати.
  • Тепер готуємо начинку. Промиваємо помідори, обтираємо їх рушником і нарізаємо часточками або кружками. Натираємо сир на крупній тертці, оливки нарізаємо кружальцями, ковбасу – тонкими скибочками. Один пласт тіста кладемо на інший. Розкачуємо обидва пласта в одному напрямку.
  • Відрізаємо від рулону паперу для випічки шматок необхідного розміру. Застеляємо ним деко. Поверх паперу маємо тісто. Протикаємо його в декількох місцях виделкою.
  • Змащуємо тісто шаром кетчупу. Поверх соусу викладаємо начинку: скибочки ковбаси, оливок і томатів. За бажанням, можна доповнити начинку італійськими травами.
  • Густо посипаємо піцу сиром по всій поверхні. Сорт сиру краще вибирати м’який, щоб краще плавився і був більш ніжної структури.
  • Розігріваємо духовку до температури 180 градусів. Капаємо на піцу оливковою олією і ставимо в духовку на 20-25 хвилин.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь