Домашнє пісочне печиво без яєць

пісочне печиво без яєць

Якщо вам захотілося поласувати солоденьким, і ви вирішили спекти печиво, а яєць не виявилося в холодильнику – впадати у відчай не потрібно. Пісочне печиво відмінно вийде і без яєць, головне – правильно дотримуватися пропорції в рецепті.

Інгредієнти
Порції: +18
Кроки
60 хвДрук
  • Вершкове масло або вершковий маргарин потрібно залишити при кімнатній температурі приблизно на півгодини.
  • Розм’якшену жирну основу потрібно збити за допомогою міксера в пишну кремову масу.
  • Потім до олії потрібно додати цукор і щіпку ваніліну, знову ретельно збити до пишності.
  • Борошно з’єднайте з крохмалем і просійте суміш сухих інгредієнтів у збите з цукром масло, після чого почніть вимішувати однорідне гладке тісто, яке не повинно прилипати до рук.
  • Тісто можете розподілити в кондитерський шприц, або розділити його на невеликі кульки невеликого розміру. Кульки покладіть на пекарський папір і приплюсніть печиво, щоб вийшли пишні кружечки.
  • Духовку потрібно розігріти до 180 градусів і потім помістити печиво на пекарському папері на деко в гарячій духовці. Протягом двадцяти хвилин випікайте печиво до повної готовності при постійній температурі.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь