Печемо шоколадне пісочне печиво в домашніх умовах

шоколадне пісочне печиво

Апетитне шоколадне пісочне печиво готується так само просто, як і звичайне печиво. Воно дуже ніжне, смачне і дивно приємно пахне шоколадом. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +9
Кроки
55 хвДрук
  • Свіжий вершковий маргарин порубайте і відкладіть кубики маргарину в сторону, танути при кімнатній температурі. Він повинен стати м’яким і податливим.
  • З’єднайте цукор, курячі яйця і ванільний цукор в чаші міксера і збивайте до пишної піни. Потім поступово додавайте кубики підталого маргарину в суміш і продовжуйте збивати основу для пісочного тіста.
  • Борошно потрібно з’єднати з сіллю, розпушувачем і шоколадом, перемішати. Цю частину інгредієнтів потрібно ретельно просіяти в миску з основою для тіста, після чого акуратно і ретельно вимісити гладке пісочне тісто.
  • З отриманого пісочного шоколадного тіста сформуйте кулю і приберіть його в поліетиленовий пакет або в харчову плівку. Кулю помістіть в холодильник хвилин на двадцять – тоді її буде легше розкачати.
  • З тіста розкачайте тонкий рівномірний пласт, приблизно в п’ять міліметрів завтовшки.
  • Пласт розгортайте на пекарським папері або припорошеної борошном обробної поверхні.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів і почніть готувати печенюшки.
  • З тіста виріжте печиво, скориставшись чашкою або формочками для різання печива. Покладіть печиво на пекарський папір, який, у свою чергу, покладіть на деко в гарячу духовку.
  • Випікайте печиво при температурі 180 градусів протягом двадцяти хвилин до повної готовності, а щойно виймайте ласощі з духовки – остудіть його, перед тим як подати до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь