Шоколадне цукрове печиво з какао

Шоколадне цукрове печиво з какао – це оригінальне кулінарне рішення для вашого домашнього чаювання. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням. Таке печиво вийде дуже ніжним і тане в роті. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 25 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • У глибокій мисці з’єднуємо всі сухі інгредієнти, крім цукру. Перемішуємо їх віночком.
  • В окремому посуді з’єднуємо розм’якшене вершкове масло з двома видами цукру. Добре все збиваємо міксером близько 5 хвилин.
  • Розбиваємо в масляну суміш курячі яйця.
  • Продовжуємо збивати до з’єднання масла з яйцями.
  • Висипаємо сюди суху заготовку.
  • Замішуємо вміст до утворення гладкого щільного кома.
  • Ділимо тісто на частини, можна навпіл або на чверті. Перекладаємо кожну частину тіста на харчову плівку, загортаємо його.
  • Потім перетворюємо кожен ком в акуратний корж. Прибираємо продукт в холодильник на 45 хвилин.
  • Розкачуємо ком в тонкий пласт і кладемо його на пергамент. Прибираємо в морозильну камеру на 15 хвилин.
  • Вирізаємо з тіста акуратне печиво, після випікаємо його в розігрітій до 160 градусів духовці 10 хвилин.

Шоколадне цукрове печиво з какао готове. Пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь