Цукрове печиво на маргарині

Цукрове печиво на маргарині

Цукрове печиво на маргарині нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Готове частування виходить неймовірно ніжним, смачним і розсипчастим. Порадуйте себе і своїх рідних!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Гарненько розтираємо курячі яйця з цукром і сіллю.
  • У теплу воду додаємо сухі дріжджі, вливаємо їх до яєць з цукром і перемішуємо.
  • Вливаємо розтоплений і охолоджений маргарин.
  • Просіваємо в суміш борошно. В процесі перемішуємо вміст.
  • Замішуємо щільний однорідний ком.
  • Ми залишаємо його в теплому місці на одну годину. Продукт повинен піднятися.
  • Готове тісто розгортаємо в плоский пласт. Змащуємо його рослинною олією і обсипаємо цукром.
  • Починаємо складати заготовку. Обидві сторони загортаємо до середини.
  • Складаємо продукт ще раз.
  • Розрізаємо заготовку на невеликі рулетики.
  • Акуратно розкриваємо їх руками, надаючи форму, посипаємо цукром. Після випікаємо частування близько 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Цукрове печиво на маргарині готове. Пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь