Покроковий рецепт приготування пісочного печива з сиром

пісочне печиво з сиром

Дуже смачне печиво, яке злегка нагадує сочники на свій смак. Інгредієнти сюди входять практично одні і ті ж, тому якщо ви коли-небудь робили сочники з сиром, легко впораєтеся і з цим рецептом.

Інгредієнти
Порції: +9
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Вершкове масло або маргарин дістаньте з холодильника заздалегідь і порубати. Залиште його трохи танути при кімнатній температурі.
  • До підталої жирної основи додайте цукор, ванілін і за допомогою міксера збийте все це в однорідну кремову суміш.
  • Після цього введіть в основу курячі яйця і знову збийте суміш міксером.
  • Соду погасіть оцтом і влийте в суміш з масла і яєць. Гарненько перемішайте.
  • Борошно відміряйте і просійте за допомогою сита, після чого відкладіть десь третину склянки борошна в сторону. Решту борошна додайте в миску з іншими інгредієнтами і вимісіть тісто однорідної структури.
  • Розділіть тісто для печива на дві частини у співвідношенні приблизно 3: 4. У меншу з частин потрібно додати пшеничне борошно, ще раз замісити тісто і покласти в холодильник або морозилку (в пакетику), щоб воно підмерзло.
  • Вистеліть деко пекарським папером. Розкачайте на ньому в однорідний тонкий пласт ваше тісто так, щоб воно було не більше півтора сантиметрів у висоту. Приступайте до начинки.
  • Сир з’єднайте з цукром і курячим яйцем, ретельно перемішайте. Не потрібно робити кремову масу, просто рівномірно з’єднайте всі складові для начинки.
  • Розкачане по деко тісто густо намажте сирною начинкою. Шар сиру повинен бути досить щільним.
  • Вийміть другу частину тіста, яке повинно було якраз підмерзнути і натріть його на крупній тертці. Рівномірно присипте печиво і можна приступати до випікання.
  • Духовку нагрійте до температури 200 градусів і помістіть деко з напівфабрикатом печива туди на 20-25 хвилин до повної його готовності.

Готове ласощі остудіть, наріжте на рівні квадратики або ромби і подавайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь