Домашнє варення з обліпихи через м’ясорубку

варення з обліпихи через м'ясорубку

Приготуйте ніжне і ароматне варення обліпихи на зиму. Використовуйте для цього простий рецепт з використанням м’ясорубки. Такий спосіб дозволить отримати густий і насичений продукт.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
55 хвДрук
  • Перебираємо і промиваємо обліпиху під водою. Далі викладаємо її на рушник. Це дозволить увібрати зайву вологу.
  • Підготовлені ягоди опускаємо в м’ясорубку і прокручуємо їх.
  • Отриману кашку старанно розтираємо через дрібне металеве сито. Це дозволить відокремити м’якоть від кісточок і шкірки.
  • Частину, що залишилася суміші переливаємо в каструлю і доповнюємо її цукром. Кип’ятимо і після варимо 10-15 хвилин на слабкому вогні. Періодично помішуємо вміст.
  • Густе бурштинове варення через м’ясорубку готове. Переливаємо його в підготовлену скляну банку. Закриваємо заготовку кришкою, даємо їй охолонути і відправляємо на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь