Дуже смачний салат зі свинячого серця

салат зі свинячого серця рецепт

Неможливо не оцінити смакові якості салату зі свинячого серця — незвичайний, оригінальний і ситний, ідеально підходить для обіду або вечері. Нижче — кілька рецептів з фото цього смачного страви.

Салат зі свинячого серця з овочами

Спробуйте стати першим, хто приготує салат зі свинячого серця саме за цим рецептом з фото. Повірте, результат перевершить всі очікування, частування дуже смачне, апетитне і ніжне.

Інгредієнти:

  • свиняче серце – 200 г;
  • дайкон – 200 г;
  • зелене яблуко – 150 г;
  • морква по-корейськи – 150 г;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • майонез – 1 ст. л.;
  • хрін – 1 ст. л.;
  • лимонний сік – 1 ст. л.;
  • сіль, перець, зелень – за смаком.

Приготування:

  • В першу чергу відправляємо відварюватися свиняче серце в ємність з водою, сіллю, перцем, цибулею, морквою і лавровим листом. Готуємо на слабкому вогні 1,5-2 години. Остуджуємо.

  • Потім шаткуємо головний інгредієнт соломкою, таким же чином нарізаємо яблуко і дайкон.

  • Знімаємо з лушпиння цибулі, рубаємо півкільцями. До нього вливаємо лимонний сік, додаємо сіль, перець, цукор. Маринуємо 10-15 хвилин.

  • Змішуємо всі продукти з майонезом та хроном.

  • Прикрашаємо блюдо листям салату і трояндою з дайкона. Для цього нарізаємо овоч тонкими кружальцями, використовуючи тертку, замочуємо в солоній воді на 10-15 хвилин, а потім розкладаємо внахлест і звертаємо квіткою, скріплюємо зубочистками і розправляємо.

Салат з серця із зернами граната

Варто спробувати приготувати цей салат зі свинячого серця. Частування виходить соковите, ароматне, дуже смачне. Його обов’язково оцінять по достоїнству. Візьміть на замітку цей рецепт з фото.

Інгредієнти:

  • свиняче серце – 2 шт.;
  • червоний ялтинська цибуля – 2 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • гранат – 1 шт.

Для заправки:

  • рослинна олія;
  • бальзамічний оцет.

Приготування:

  • Промиваємо серця, обрізаємо протоки і зайвий жир. Відправляємо відварюватися в солону воду. Готуємо на слабкому вогні, накривши кришкою 2 години.

  • Знімаємо з лушпиння цибулі, рубаємо півкільцями, ошпарюємо окропом, а потім перекладаємо в друшляк. Поміщаємо овоч в миску і додаємо сюди ж трохи оцту.

  • Знімаємо з варених сердець плівки і шаткуємо тонкою соломкою.

  • У салатницю перекладаємо підготовлені компоненти, солимо, заправляємо рослинною олією і бальзамічним оцтом. Перемішуємо, залишаємо в холодильнику 1 годину. Прикрашаємо блюдо гранатовими зернами і подаємо до столу.

Салат з серцем і консервованою кукурудзою

Безсумнівно, наступний салат зі свинячого серця заслуговує всіх похвал. Це простий рецепт з фото, а в результаті вийде дуже смачне блюдо.

Інгредієнти:

  • свиняче серце – 1 шт.;
  • свіжі огірки – 2 шт.;
  • курячі яйця – 4 шт.;
  • солодкий перець – 2 шт.;
  • консервована кукурудза – ½ банки;
  • сметана – 150 мл;
  • лимонний сік – за смаком;
  • гірчиця – 1 ч. л.;
  • кріп – за смаком;
  • червона цибуля – 1 шт.

Приготування:

  • Відварюємо заздалегідь серця. Потім рубаємо соломкою.

  • Огірок і перець шаткуємо таким же чином. Змішуємо всі підготовлені компоненти, сюди ж додаємо кукурудзу.

  • Знімаємо з лушпиння цибулі, кришимо півкільцями і також кладемо в салат.

  • Відправляємо відварюватися яйця, остуджуємо, відокремлюємо білки від жовтків. Білу частину нарізаємо, як і попередні компоненти, кидаємо в загальну ємність.

  • Жовтки розтираємо з додаванням сметани.

  • Вливаємо сік лимона, кладемо гірчицю, подрібнену зелень.

  • Приправляємо блюдо отриманим соусом, солимо, перчимо, перемішуємо.

Легкий салат зі свинячого серця

Поговоримо про таке не менше ситному, апетитному і при цьому легкому салаті зі свинячого серця. Рецепт з фото закуски до непристойності простий, а значить, з ним впорається навіть починаючий кухар. Приготуйте дуже смачний обід чи вечерю і побалуйте домочадців.

Інгредієнти:

  • свиняче серце – 3-4 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • оцет – 1 ст. л.;
  • рослинна олія – для смаження;
  • майонез;
  • сіль – за смаком.

Приготування:

  • Серце ретельно промиваємо, перекладаємо в каструлю, вливаємо воду, додаємо сіль, відварюємо 1 годину.

  • Дістаємо готовий продукт, остуджуємо, нарізаємо смужками. Очищаємо цибулю та моркву, обполіскуємо овочі.

  • Моркву натираємо і пасеруємо в сковороді з рослинною олією.

  • Цибулю кришимо півкільцями і маринуємо 15 хвилин в оцті з цукром.

  • Всі інгредієнти складаємо в одну посуд, перемішуємо з майонезом.

Салат зі свинячого серця з яйцями і овочами

Завжди хочеться зробити повсякденне, так і святкове меню різноманітним, гарним і яскравим. Так чому б не додати в нього салат зі свинячого серця? Повірте, така закуска не залишиться непоміченою. Цей рецепт з фото допоможе приготувати дуже смачну страву.

Інгредієнти:

  • свиняче серце – 250 г;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • варені яйця – 2 шт.;
  • сіль, суміш свіжих мелених перців – за смаком;
  • майонез – 1-2 ст. л.;
  • сметана – 1-2 ст. л.;
  • рослинна олія – для смаження овочів.

Приготування:

  • Спочатку промиваємо серце, відправляємо відварюватися в солону воду. Остуджуємо інгредієнт, нарізаємо тонкими смужками.

  • Цибулю шаткуємо півкільцями. Моркву натираємо. Відправляємо овочі пасерувати в сковороду з рослинною олією на 3-4 хвилини.

  • Остуджуємо суміш, додаємо в ємність з серцем і посіченими вареними яйцями.

  • Солимо закуску, перчимо, заправляємо майонезом, сметаною. Гарненько перемішуємо.

  • Перекладаємо блюдо в красиву тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Салат зі свинячого серця з солоними огірками

Салат володіє гострим, пікантним смаком завдяки гірчиці, маринованими огірками і часнику. Тому гурмани обов’язково оцінять таке блюдо по достоїнству.

Інгредієнти:

  • свиняче серце – 1 шт.;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • мариновані огірки – 2 шт.;
  • часник – 2 зубки;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.;
  • сметана 15 % – 3 ст. л.;
  • гірчиця – 1 ч. л.;
  • сіль – 1,5 ч. л.

Приготування:

  • Розрізаємо серце уздовж, видаляємо плівки і великі кровоносні судини, гарненько промиваємо, вимочуємо в прохолодній воді 2-3 години.

  • Підготовлений субпродукт перекладаємо в воду, яку заздалегідь доводимо до кипіння, варимо 2 години, зробивши слабкий вогонь. За півгодини до кінця готування додаємо сіль.
  • Дістаємо шматочки серця, остуджуємо і шаткуємо смужками. Очищаємо моркву натираємо. Рубаємо цибулю півкільцями. Відправляємо пасерувати в сковороду з рослинною олією.

  • Сюди ж додаємо моркву. Обсмажуємо разом 3 хвилини, а потім охолоджуємо. Огірки ріжемо уздовж на 4 частини і тонко кришимо поперек.
  • Перекладаємо В миску підготовлені компоненти, солимо. Ретельно перемішуємо. Часник подрібнюємо. Змішуємо з гірчицею і сметаною. Приправляємо блюдо, перемішуємо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Ось такі чудові салати зі свинячого серця варто приготувати, щоб порадувати і здивувати сім’ю. Кожен рецепт з фото по-своєму оригінальний і цікавий, але головне, що в результаті виходить дуже смачне частування.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Залишити відповідь