Салат з серцем, сиром і огірком

Салат з серцем, сиром і огірком

Цей салат порадує збалансованим смаком всіх інгредієнтів. Для гостроти додається чорний перець і часник, але при бажанні їх можна виключити.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 25 хвДрук
  • Яловиче серце перед приготуванням бажано замочити в холодній воді на пару годин. Потім ретельно промити.
  • Серце залити окропом і відправити варитися. На це знадобиться близько двох годин. Солити не треба, найголовніше – знімати пінку. Готове серце нарубати соломкою.
  • Зняти з ріпчастої цибулі верхній шар і промити. Порізати соломкою.
  • Відварити яйце до крутого стану, почистити і нарубати смужками.
  • Огірок вимити і теж порізати соломкою.
  • Всі компоненти відправити в глибоку миску і додати трохи майонезу. Ввести в блюдо часник, пропущений крізь прес. Посолити і поперчити, добре перемішати.
  • Викласти салат на тарілку для подачі і посипати тертим сиром. Зверху прикрасити четвертинкою відвареного яйця або зеленню.

Замість серця можна взяти інше м’ясо.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь