Галушки з кукурудзяного борошна – це універсальна страва, яку можна додати в суп або подати до м’ясної страви, але вам буде також смачно, якщо ви вирішите дегустувати галушки без будь-яких доповнень. Для готування потрібно лише три компоненти!
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно кукурудзяне 500 гр.
- Вода 350 мл.
- Сіль за смаком
Кроки
- Борошно висипаємо в чашу і тонким струменем вливаємо теплу воду.
- Злегка солимо та замішуємо тісто.
- Тісто повинно зберігати форму, тому рекомендується зібрати напівфабрикат в «вежу», вона повинна зберігати форму.
- Змочуємо руки у воді та відокремлюємо трохи тіста, формуємо невеликі галушки.
- Кожну заготовку затискаємо між пальцями для надання плоскої форми.
- Варимо напівфабрикати у киплячій підсоленій воді на середньому вогні близько 15 хвилин.
До столу подаємо у теплому вигляді. Смачного!