Галушки з кукурудзяного борошна

Галушки з кукурудзяного борошна – це універсальна страва, яку можна додати в суп або подати до м’ясної страви, але вам буде також смачно, якщо ви вирішите дегустувати галушки без будь-яких доповнень. Для готування потрібно лише три компоненти!

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
30 хвДрук
  • Борошно висипаємо в чашу і тонким струменем вливаємо теплу воду.
  • Злегка солимо та замішуємо тісто.
  • Тісто повинно зберігати форму, тому рекомендується зібрати напівфабрикат в «вежу», вона повинна зберігати форму.
  • Змочуємо руки у воді та відокремлюємо трохи тіста, формуємо невеликі галушки.
  • Кожну заготовку затискаємо між пальцями для надання плоскої форми.
  • Варимо напівфабрикати у киплячій підсоленій воді на середньому вогні близько 15 хвилин.

До столу подаємо у теплому вигляді. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь