Часникові галушки

Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматна і апетитна страва слов’янської кухні, перед якою неможливо встояти навіть при дотриманні дієти або правильного харчування. Обов’язково спробуйте, і ви залишитеся задоволені!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • Для приготування тіста в тарілці з високими бортами перемішуємо борошно, м’яке вершкове масло, воду, яйце та сіль.
  • Замішуємо м’яке тісто.
  • Нарізаємо продукт невеликими шматочками та надаємо бажаної форми.
  • Варимо напівфабрикати у підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.
  • Не гаючи часу, обсмажуємо бекон до хрусткої скоринки з двох сторін.
  • М’ясну складову остуджуємо та подрібнюємо.
  • На жирі від бекону підрум’янюємо дрібно нарізану цибулю.
  • До цибулі додаємо готові галушки, рубаний часник, перець, сіль та сметану – перемішуємо і гасимо 1-2 хвилини.
  • Викладаємо галушки в порційні тарілки та посипаємо беконом – насолоджуємось.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь