Галушки на кефірі

Галушки на кефірі називаються «Полтавськими» і мають дуже приємний і ніжний смак, а також тонкий, але яскравий аромат, який пробуджує апетит «по клацанню пальців». Традиційну страву присмачують всілякими соусами і подають як основну страву.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • У піалі з’єднуємо кефір і соду, добре перемішавши, залишаємо на 5 хвилин.
  • Вбиваємо яйце і солимо – розбиваємо до однорідності.
  • Поступово всипаємо борошно, просіяне, до густоти, потім викладаємо грудку на дошку, присипану борошном, і руками замішуємо м’яке тісто.
  • Накриваємо тісто серветкою і даємо “Відпочити” 15-20 хвилин.
  • З тіста формуємо ковбаски та нарізаємо невеликими сегментами.
  • У сотейнику кип’ятимо воду із сіллю, закидаємо заготовки і варимо 5 хвилин після того, як галушки спливуть.

До столу подаємо свіжозварені. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь