Глінтвейн із гранатового соку порадує дивовижним ароматом і смаком. Ідеальне рішення в холодну погоду та для зимових свят. Приготувати безалкогольний напій, що зігріває, ви можете за нашим перевіреним рецептом з покроковим описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сік гранатовий 1 л.
- Яблуко 1 шт.
- Ананас 50 гр.
- Мандарин 1 шт.
- Кориця 1 паличка
- Перець запашний горошок по смаку
- Гвоздика до смаку
- Мед квітковий 1 ст. л.
Кроки
- Відміряємо вказану кількість гранатового соку. Вливаємо його в каструлю або сотейник.
- Яблуко промиваємо і ріжемо невеликими часточками.
- Промиваємо апельсин. Його обробляємо так само. Видаляємо кісточки, шкірку залишаємо.
- Невелико нарізаємо ананас. Викладаємо його в тарілку з іншими фруктами.
- Відміряємо прянощі за списком.
- Викладаємо овочі в гранатовий сік разом зі спеціями. Доводимо до кипіння, додаємо мед, перемішуємо і прибираємо з плити.
Глінтвейн із гранатового соку готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!