Гостра аджика з помідорів з червоним перцем – це пікантний і насичений за смаком соус, який послужить ідеальним доповненням до м’ясних страв. Щоб приготувати яскравий і апетитний продукт своїми руками, використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.
Порції – 0,5 л.
Інгредієнти
Порції: –+
- Помідор ½ кг.
- Перець гострий червоний 10 гр.
- Часник 2 зубці
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений 1 ч. л.
- Спеції та Приправи 1 ст. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.
Кроки
- Добре промиваємо помідори, очищаємо їх від плодоніжок.
- Обробляємо помідори на частини. Найкраще обробити їх на часточки. Так зручніше.
- Підготуємо гострий перець. Він додасть заготівлі пікантності.
- Очищаємо зубчики часнику.
- Відміряємо необхідну кількість ароматних спецій.
- Всі інгредієнти перемелює в блендері. Отриману масу перемішуємо з сіллю, спеціями і рослинною олією. Кип’ятимо і закриваємо в стерилізовану банку.
Гостра аджика з помідорів з червоним перцем готова. Прибираємо на зберігання в холодне місце.