Густий джем з обліпихи з желатином

джем з обліпихи з желатином

Здивуйте своїх близьких або гостей яскравим і ароматним ласощами в банці. Приготуйте густий обліпиховий джем з додаванням желатину. Частування порадує незвичайним і насиченим смаком.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Перебираємо і промиваємо обліпиху. Далі, нагріваємо її в каструлі і продавлюємо в процесі, за допомогою лопатки.
  • Після варіння старанно розтираємо продукт за допомогою дрібного сита. Це допоможе відокремити м’якоть від кісточок і шкірки.
  • Отримуємо однорідний обліпиховий сік з м’якоттю.
  • Додаємо в яскраву суміш цукор. Ставимо заготовку на плиту і варимо її після кипіння 10-15 хвилин.
  • В кінці готування додаємо заздалегідь розведений у воді желатин. Перемішуємо продукт і прибираємо з плити.
  • Густий обліпиховий джем відразу ж переливаємо в чисту і суху банку. Закриваємо тару кришкою і ставимо на зберігання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь