Імбирний чай з апельсином в домашніх умовах – запашний і ошатний напій, який всім припаде до смаку. Обов’язково приготуйте і порадуйте себе холодними зимовими вечорами. Яскраво, просто і надзвичайно смачно. Готується з легкістю і без труднощів.
Кроки
- Візьміть ягоди, які є в наявності. У мене був збирання заморожених ягід, я розморозила, ошпаривши окропом. Поставте кип’ятитись чайник.
- Розморожені ягоди розімніть, щоб виділився ягідний сік.
- Корінь імбиру очистіть від шкірки. Потім подрібніть терткою.
- Апельсин промийте і просушіть. Цитрус поріжте тонкими скибочками.
- Візьміть чайник для заварювання. Складіть апельсинові скибочки, подрібнений імбир і подрібнені ягоди.
- Залийте попередньо підготовленим окропом. Закрийте кришку заварника. Залишіть хвилин на 30 настоятися.
Насичений чай розлийте чашками. Кожен підсолодить напій до смаку самостійно. Запрошуйте чайувати. Приємної насолоди!