Імбирний чай з апельсином в домашніх умовах

Імбирний чай з апельсином в домашніх умовах – запашний і ошатний напій, який всім припаде до смаку. Обов’язково приготуйте і порадуйте себе холодними зимовими вечорами. Яскраво, просто і надзвичайно смачно. Готується з легкістю і без труднощів.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Візьміть ягоди, які є в наявності. У мене був збирання заморожених ягід, я розморозила, ошпаривши окропом. Поставте кип’ятитись чайник.
  • Розморожені ягоди розімніть, щоб виділився ягідний сік.
  • Корінь імбиру очистіть від шкірки. Потім подрібніть терткою.
  • Апельсин промийте і просушіть. Цитрус поріжте тонкими скибочками.
  • Візьміть чайник для заварювання. Складіть апельсинові скибочки, подрібнений імбир і подрібнені ягоди.
  • Залийте попередньо підготовленим окропом. Закрийте кришку заварника. Залишіть хвилин на 30 настоятися.

Насичений чай розлийте чашками. Кожен підсолодить напій до смаку самостійно. Запрошуйте чайувати. Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь