Інгредієнти: Масло
Стейк із сьомги на сковороді – це яскрава та смачна ресторанна страва, яка кожен зможе повторити у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої...
Паштет з курячої печінки з морквою та цибулею виходить дуже ніжним та приємним до смаку. Такий продукт можна просто намащувати на хліб або використати для створення яскравих святкових...
Фаршировану рибу, як всім відомо, найкраще готують в Одесі. Я пропоную вам простий рецепт фаршированої риби по-одеськи у вигляді рулету. Готувати нескладно, а результат вас приємно здивує.
Ці закарпатські рулетики зі свинини називаються дуже колоритно — «Цибулячки». Вся справа в тому, що вони наповнені начинкою з маринованої цибулі. Цей продукт українською мовою називається “
Якщо у вас є шматок хорошого якісного м’яса і ви не знаєте, що ж таке оригінальне приготувати, адже відбивні і котлети вже приїлися, пропонуємо вам зробити смачні ароматні...
Зелений борщ із томатною пастою – це апетитне кулінарне рішення для вашого сімейного обіду. Приготувати такий суп не складе особливих труднощів. Для цього скористайтеся перевіреним
Рамен по-корейськи – це неймовірно смачний і оригінальний частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі.
Гороховий суп з тушонкою – друга страва за значимістю після супу з копченостями. Надзвичайно смачний суп можна приготувати як у домашніх умовах, так і на природі. На відкритому...
Коли я перший раз вирішила постити, думала, що швидко зірвуся. Я дуже люблю смачно поїсти, а пісні страви здавалися прісними. Подруга, яка вже багато років практикує таке, запропонувала...
На Закарпатті готують неймовірно ароматні і ситні страви, спробувавши які неможливо не закохатися. Адже вони мають неповторний смак. Так як для їх приготування використовують тільки
Суп з тушонкою та вермішеллю готується дуже швидко. Якщо у вас немає часу, це ваш варіант, як невигадливо і смачно нагодувати сім’ю. Суп виходить наваристим, добре насичує і...
Сінабони – неймовірно смачні булочки з корицею. Вперше синобони з’явилися в Америці в однойменній мережі пекарень «Cinnabon». Незабаром вони так усім полюбилися, що стали
Першу половину літа я день у день готувала кабачкові оладки. Що поробиш, дівати кабачки було вже нікуди. А коли запаси почали закінчуватися, перейшла на цибулю. Цибульники з манкою...
Вишуканий, насичений, пікантний, з легким ароматом лайма, тому ям підкорить будь-якого гурмана. Варити його в домашніх умовах не дуже складно, а морепродукти можна вибрати будь-які на свій смак,.
Зелений борщ з кропивою – це неймовірно смачна, ароматна і навариста страва, яка точно урізноманітнить ваш обідній стіл. Готовий суп порадує апетитним зовнішнім виглядом, поживними
Сіннабони – це ароматні булочки у формі спіралі з начинкою з кориці та коричневого цукру. Зверху сінабони зазвичай поливаються вершково-сирною глазур’ю. Такі ласощі вперше з’
Гречаний суп із тушонкою у каструлі сподобається багатьом. Це чудовий варіант для студентів чи холостяків. Не треба довго варити бульйон. Швидко та смачно. Багато хто хоче заощадити час.
Вже не перший рік підписана на кулінарний канал Львівської господині Лілії цвіт. Нещодавно вона поділилася рецептом, який розворушив в моїй пам’яті приємні спогади. Львів’
Коли востаннє відпочивали з мамою у Львові, пройшлися по всіх знаменитих закладах. І в кожному з них спробували хоча б шматочок легендарного Львівського сирника. Але найбільше мені сподобався.
Під час моєї першої поїздки в Закарпаття я була вражена не тільки дивовижною природою, а й щирим гостинністю місцевих жителів. Різноманітні традиційні страви стояли на столі кожен день!...