Крученики з грибами по-волинськи

Якщо у вас є шматок хорошого якісного м’яса і ви не знаєте, що ж таке оригінальне приготувати, адже відбивні і котлети вже приїлися, пропонуємо вам зробити смачні ароматні крученики з грибами!

Крученики з грибами по-волинськи

Крученики – традиційна українська м’ясна страва. Ці рулетики з м’яса з різними начинками і оригінальними соусами готують в різних регіонах України. Різноманітність рецептів просто приголомшує!

До Вашої уваги сьогодні крученики по-волинськи. Волинь – край лісів і озер, грибів і ягід, поетові начинка наших м’ясних рулетиків буде саме грибна.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Дрібно поріжте цибулю і гриби, обсмажте на олії. Додайте трохи солі і перцю.
  • Наріжте м’ясо як на відбивні, пройдіться молоточком по кожному шматочку з обох сторін. Посоліть і поперчіть.
  • Викладіть начинку і скрутіть м’ясо в рулетики. Краї закріпіть зубочисткою.
  • Обсмажте на олії до золотистого кольору, після чого приберіть зубочистки.
  • Викладіть крученики в сковороду або казанок, залийте вершками або сметаною, посоліть, поперчіть. Накрийте кришкою і тушкуйте на найбільшому вогні 30 хвилин. Якщо любите аромати пряних трав, додайте трохи ваших улюблених (наприклад, хмелі-сунелі або італійські) за 10 хвилин до кінця приготування.
  • При подачі полийте рулетики вершковим соусом і за бажанням прикрасьте зеленню.

Крученики за цим рецептом виходять дуже соковитими і ніжними, а грибна начинка прекрасно доповнює смак м’яса, не перебиваючи його.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь