Гречаний суп з тушонкою в каструлі

Гречаний суп з тушонкою в каструлі

Гречаний суп із тушонкою у каструлі сподобається багатьом. Це чудовий варіант для студентів чи холостяків. Не треба довго варити бульйон. Швидко та смачно. Багато хто хоче заощадити час на готуванні, і це класний спосіб. Я готую суп часто. Особливо в дачний сезон, коли є обмеження в умовах тривалого процесу.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
45 хвДрук
  • Візьміть обов’язкові інгредієнти, прописані вище в рецепті. Морквину та картоплю промийте від піску та забруднень, очистіть, скориставшись економкою. З цибулини приберіть лушпиння.
  • Картоплю порубайте на зручні частини. Перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду.
  • Гречку складіть у сито і прополощіть під струменем води. Перекладіть у каструлю. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Зваріть до напівготовності продуктів.
  • Морквину натріть на тертці. Цибулю наріжте довільно.
  • Овочі об’єднайте, і підрум’яньте на маслі, попередньо розжаривши сковорідку. Тушкуйте до м’якого стану.
  • Підрум’янені овочі перекладіть у суп. Потім відправте яловичу або будь-яку іншу тушонку. Прогрійте до повного розчинення жиру. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Відрегулюйте смак спеціями.
  • Улюблену зелень промийте і дрібно нарубайте. Висипте в каструлю та розмішайте. Вимкніть конфорку. Заберіть каструлю. Дайте трохи настоятися.

Гарячою ароматною їжею наповніть тарілки. Запрошуйте домашніх та насолоджуйтесь наваристим частуванням. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь