Смачний борщ з кропивою

борщ з кропивою

Зелений борщ з кропивою – це неймовірно смачна, ароматна і навариста страва, яка точно урізноманітнить ваш обідній стіл. Готовий суп порадує апетитним зовнішнім виглядом, поживними властивостями та незабутнім смаком. Беріть на замітку та радуйте своїх домашніх!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Для приготування супу рекомендується використовувати молоду кропиву. Її потрібно промити і нарізати.
  • Дрібною соломкою обробляють білокачанну капусту. Також чинимо з очищеним болгарським перцем.
  • Подрібнюємо зелену цибулю, петрушку і часник.
  • Шматочки болгарського перцю обсмажуємо в каструлі з олією близько 5 хвилин. Додаємо сюди зелену цибулю та часник. Перемішуємо і готуємо ще дві хвилини.
  • Вливаємо до продуктів воду. Кип’ятимо вміст і доповнюємо капустою. Варимо 5 хвилин, додаємо кропиву та петрушку. Солимо, перчимо і готуємо ще стільки ж.
  • Після супу даємо трохи настоятися.

Зелений борщ з кропивою готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши сметаною!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь