Рецепти страв з пшеничного борошна
Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки1.2 г.
Жири74.9 г.
Вуглеводи342
ккалПшеничне борошно отримують в результаті перемелювання зерен пшениці. Різні сорти борошна відрізняються в основному ступенем його очищення і величиною помелу. Борошно грубого помелу містить більше висівок, багате мінеральними речовинами, вітамінами і більш корисне для здоров’я. Властивості пшеничного борошна низького очищення набагато багатше ніж у борошна вищого сорту, в якому майже не зберігається ніяких вітамінів.
Борошно застосовується для виготовлення різної випічки, хлібобулочних і макаронних виробів. Для того щоб розпушити і збагатити повітрям, борошно перед вживанням рекомендується просівати через сито.
Піца капрезе (Caprese Pizza) – традиційна страва італійської кухні. Піца капрезе є різновидом італійської піци, яку прикрашають помідорами чері, моцареллою ди буфала, оливковою олією
Тісто для піци (Pizza dough/impasto per pizza) являє собою дріжджове тісто, яке готується з борошна, води та дріжджів. Традиційне італійське тісто для піци замішується вручну, без використання міксера.
Торта делла нонна (Torta della nonna) – традиційна страва італійської кухні. Торта делла нонна є солодким пиогом з пісочного тіста з начинкою із заварного крему. Зверху пиріг неодмінно...
Рагу (Ragù) – традиційна страва італійської кухні. Коли в Італії говорять про рагу, мають на увазі саме м’ясне рагу. Італійське рагу є густим, насиченим соусом, приготованим з м’
Піца Маргарита (Pizza Margherita) – традиційна страва італійської кухні. Піца Маргарита є найпопулярнішим різновидом неаполітанської піци. Інгредієнти для приготування піци Маргарита
Кальцоне (Calzone) – традиційна страва італійської кухні. Кальцоне є закритою піцою, сформованою у вигляді півмісяця. Назва кальцоне перекладається з італійської як «штани» або «панчохи».
Неаполітанська піца (Pizza napoletana) – традиційна страва італійської кухні. Спочатку піца з’явилася в іншому італійському місті – Гаета, саме звідти походять перші документальні
Біскотті (Biscotti) – традиційна страва італійської кухні. Біскотті або біскотто (в однині) являють собою дуже сухе печиво, яке випікається двічі. Саме слово Biscotto, що використовується
Кростата із конфітюром (Crostata alla confettura) – традиційний десерт італійської кухні. Кростата з конфітюром є відкритим пирігом з джемом. Це класика італійського десерту.
Фокаччині (Focaccine) – італійські коржики з начинкою. Традиційно фокаччині готують із картоплі, але також популярні варіанти з рису. Фокаччині з рису з шинкою
Лазанья (Lasagne) – традиційна страва італійської кухні. Лазання є запіканкою, яка готується з широких пластів пасти, що чергуються з соусами, м’ясом і сиром.
Кростата ді крема (Crostata di crema e amarene) – традиційний італійський відкритий пиріг з фруктовою або ягідною начинкою на основі пісочного тіста. Назва кростата походить від італійського слова.
Бутерброди з баклажанами, помідорами, сиром та часником виходять ситними та шалено ароматними. Приваблива і поживна закуска виглядає надзвичайно апетитно. Бутерброди підходять як для
Бутерброди із сьомгою ідеальні для свята або повсякденного сніданку. Риба може бути слабосолона або копчена – на ваш смак. А уявіть, якщо зробити бутерброди на саморобному хлібі?
Печінковий торт на кефірі чудова закуска для урочистого столу. Страва виглядає апетитно та святково. Готується просто та швидко. Закусочний торт виходить м’
Печінковий торт у мультиварці виходить дуже ніжним та схожим за текстурою на суфле. Цей рецепт можна використовувати як класичний, додаючи в торт різну начинку. Готувати торт можна
У даному рецепті вам пропонується приготувати торт із курячої печінки зі сметаною. Сметана дозволяє спекти печінкові млинці більш товстими та ніжними. Для змащування млинців
Печінкові торти славляться своєю ніжністю та соковитістю, тому вони так часто зустрічалися і досі зустрічаються на святкових столах у багатьох родинах. Зазвичай ця страва готується
Класичний печінковий торт – це проста, але при цьому ситна та апетитна страва. Закуска з яловичої печінки підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу.
Печінковий торт із помідорами – чудовий варіант для святкової закуски. Виглядає яскраво та урочисто. Прикрасити такий торт можна по-різному, доклавши до цього свою фантазію