Інгредієнти: Сметана 30%
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.4 г.
Білки30.0 г.
Жири3.1 г.
Вуглеводи294
ккалУ мене в холодильнику білокачанна ніколи не залежується, бо я знаю приголомшливий рецепт! Готую «Капустяні бомбочки» для ситної та смачної вечері за будь-якої зручної можливості.
Час сьогодні — справжня розкіш. Дедалі менше годин хочеться проводити біля каструль, дедалі більше — з рідними, на природі чи за улюбленою справою. Пам’ятаю, як батьки вбивали чи.
Бюджетна вечеря за 40 хвилин на вашому столі – це можливо. Варто лише взяти лаваш, начинку за настроєм та приготувати вершкову заливку. Вуаля – ситна страва готова! Спекти...
Пісочний пиріг з ягідною начинкою, рецепт якого відноситься до традиційної випічки пострадянських держав. Готують його зазвичай в прямокутній формі з розсипчастого пісочного тіста.
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.