«Капустяні бомбочки» з курячою начинкою в духовці

У мене в холодильнику білокачанна ніколи не залежується, бо я знаю приголомшливий рецепт! Готую «Капустяні бомбочки» для ситної та смачної вечері за будь-якої зручної можливості. Цей рецепт чимось схожий на голубці, тільки виходить набагато простіше і смачніше. Поки відварюється капустяне листя, я займаюся начинкою. У результаті приготування страви йде дуже мало часу. Основну роботу зробить за вас духовка. Курка в капустяному листі виходить дуже ніжною та соковитою, а спеції та інші інгредієнти надають їй неповторного смаку та аромату!

Як приготувати «Капустяні бомбочки» з курячою начинкою в духовці

Кульки з капусти з куркою – це повноцінний обід або вечеря. Але якщо ви хочете зробити їжу більш ситним, подавайте їх з гарніром з крупи. Помідори черрі можна замінити звичайними. Тільки вибирайте соковиті овочі із насиченим смаком. А якщо вирішите зовсім не використовувати помідори, в соус можна додати трохи томатного соусу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Розберіть капусту на листя, відваріть їх, а потім зріжте щільні частини.
  • Дрібно наріжте куряче філе, помідори, кріп та зелену цибулю. Додайте тертий сир, сіль, перець, приправу для курки і перемішайте інгредієнти.
  • У центр капустяного листа викладіть курячу начинку і загорніть його в «бомбочку». Повторіть з капустою і начинкою, що залишилася.
  • «Капустяні бомбочки» викладіть у форму для випікання, змащену олією.
  • Змішайте сметану з пропущеним через прес часником і сіллю до смаку. Залийте соусом «бомбочки». Випікайте 40 хвилин в розігрітій до 180 °С духовці.

Перед подачею посипте капусту з куркою рубаною зеленню, щоб прикрасити блюдо. Впевнена, такого рецепту приготування капусти у вашому кулінарному зошиті ще немає! Запам’ятовуйте або записуйте і обов’язково спробуйте цю смакоту. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь