Інгредієнти: Спеції та Приправи
Часто після приготування ароматної осінньої вечері з гарбуза залишається трохи цього рудого овочу. Не викидати ж свіжий продукт! У таких випадках я із задоволенням починаю готувати печиво з.
Баночка яскравого варення здатна підняти настрій навіть у найпохмуріший день. Достатньо лише її відкрити, намазати на хліб ароматні ласощі і насолодитися його неповторним смаком.
Бюджетна вечеря за 40 хвилин на вашому столі – це можливо. Варто лише взяти лаваш, начинку за настроєм та приготувати вершкову заливку. Вуаля – ситна страва готова! Спекти...
Перед кожним святом чоловік запитує: «Куряче “ескімо” готуватимеш?» Цікаву він вигадав назву для цієї страви! Хоча певна схожість, звичайно, є. Тільки мова піде не про десерт, покритий шоколадом,.
Чули колись про кюфт-кебаб? Ця смачна страва дуже популярна в країнах Кавказу, Близького Сходу, Балкан і Середньої Азії. Напевно, слово «кебаб», яке зазвичай означає різні страви зі смаженого.
Всім привіт! Сьогодні мені сподобався дуже цікавий та красивий салат курка під снігом. Цей салат дуже простий і продукти для нього завжди доступні. Давайте поділюся з вами цим...
Немає нічого смачнішого за домашню випічку! Ароматні пампушки, булочки, пиріжки та печиво — те, що гарантує фантастично смачне та затишне чаювання. Це потрібно холодними осінніми вечорами.
Рецепт наступної насолоди розповів мені тесть з Вірменії. Виявляється, у них ця досить популярна страва. Майже в кожній сім’ї в сезон заведено робити таку заготівлю на зиму. При...
Рецепт цього унікального блюда мені по великому секрету розповіла свекруха. Мовляв, завчила його ще в голодні 90-ті. Адже тоді м’ясо в холодильнику з’являлося нечасто.
Яке нині різноманітність соусів! За радянських часів найбільш популярними були тільки майонез і томатна паста. А зараз ми можемо з легкістю повторити італійські, Грузинські, Мексиканські
Взимку неможливо знайти багато ягод і фруктів, які хотілося б додати в десерти. Приготовані вами солодкі страви не повинні від цього страждати. Ось чому варто подумати наперед і...
Як же добре, коли взимку є можливість відкрити баночку овочевої закуски і смачно перекусити. Адже часом бажання щось вигадувати на вечерю взагалі немає. У цій ситуації і виручають...
У моєї бабусі в селі ріс величезний яблучний сад. Він починав давати урожай в кінці липня і радував нас плодами до глибокої осені. Тому зараз бабусину яблучну випічку...
Любов до запечених свинячих ребер моєму чоловікові прищепила його мати. У неї, здається, на кожне свято особливий рецепт. А свої фірмові реберця зі шпинатом моя дорога родичка готує...
У тому році закатала 10 літрових банок за цим рецептом. Вийшло дуже ошатно і красиво. 5 залишила собі, а решту роздала рідним: сину, доньці та батькам. Що вам...
Зізнайтеся чесно, у кого тушкований буряк з томатною пастою асоціюється з безтурботним дитинством? Адже саме це блюдо дуже часто подавали в дитячому саду. Така закуска ідеально поєднувалася з.
Як складно зараз здивувати десертом! Сучасне кондитерська майстерність точно досягло вищої точки. Торти будь-яких форм і розмірів, химерні, але вдалі поєднання інгредієнтів — будь-який каприз!
Кажуть, люди діляться на два типи: м’ясоїди або ласуни. Моя сім’я відноситься якраз до першого: без м’ясної страви складно уявити собі хоча б один день. Як ви розумієте,...
Пісочний пиріг з ягідною начинкою, рецепт якого відноситься до традиційної випічки пострадянських держав. Готують його зазвичай в прямокутній формі з розсипчастого пісочного тіста.
Кінець літа – та сама золота пора дозрівання врожаю, яку чекає кожен. На дачах і в садах все буяє дарами природи, а у мене так і сверблять руки...