Капуста з фаршем – одне з улюблених поєднань у нашій кухні. Чого тільки варті традиційні голубці, безліч запіканок, різні варіанти пирогів та пиріжків! Разом ці інгредієнти утворюють смачні, корисні та ситні страви. Ділюсь рецептом одного з них!
Я готую тушковану капусту з фаршем навіть після важкого робочого дня. Справа в тому, що страва зовсім не складна: поки готуються одні інгредієнти, ви нарізаєте інші. Крім того, не доведеться мити гору брудного посуду. Вам знадобиться одна сковорода та дошка для нарізування.
Як готується капуста з фаршем та овочами на вечерю
Безумовно, ви можете використовувати будь-який вид фаршу на вашу думку. Підійде курка, свинина, яловичина чи їх поєднання. Крім того, для приготування вечері з капусти та фаршу можна взяти помідори чері. Близько 8-10 штук буде достатньо.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Фарш із яловичини 450 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
- Паприка ½ ч. л.
- Капуста білокачанна 450 гр.
- Томатна паста 250 гр.
- Петрушка за смаком
- Олія соняшникова за смаком
- Наріжте цибулю кубиками і обсмажте її на сковороді, розігрітій із олією.
- Моркву натріть на великій тертці, додайте до цибулі і обсмажуйте разом. Також до овочів натріть часник.
- Наріжте помідор маленькими кубиками і додайте його до овочевої засмажки, перемішайте.
- Всипте фарш, додайте чорний перець, сіль, паприку та томатний соус. Перемішайте інгредієнти та тушкуйте їх на повільному вогні півгодини.
- Нашинкуйте капусту і додайте її в блюдо. Добре перемішайте та продовжуйте тушкувати ще 15 хвилин.
- Порубайте петрушку і прикрасьте страву при подачі.
Ця бюджетна страва з фаршу та капусти виходить дуже ароматною та ситною. Упевнена, що всі продукти для її приготування вже є на вашій кухні. Беріть рецепт на замітку і обов’язково спробуйте приготувати таку вечерю найближчим часом. А які ви знаєте страви з капустою та фаршем?